LIP INTIMATE CARE

Sveriges första ekologiska intimvårdsserie! Med naturliga kvalitetsprodukter och snygg design är den ett tillskott till kategorin som känns självklart och stilsäkert.

I sortimentet finns två milda intimolja som rengör, återfuktar och vårdar huden samt en lyxig olja för extra mjuk och nära rakning.

Alla produkterna är 100% naturliga och vegan, minst 94% eko Lip Intimate Care är tillverkade av kvinnor för kvinnor. De rekommenderas av läkare och barnmorskor och tillverkas i Sverige.

LUSCIOUS LIPS ARE CHEMICAL FREE!

Instagram

NVEY ECO SKINCARE

Nvey Eco Skincare har fokus på högpresterande resultat. Deras filosofi bygger på Ecological Optimum Bioavailability®-systemet, ett näringslösningsbaserat hudvårdskoncept som ger toppresultat och som även passar den mest känsliga huden.

En av de fantastiska fördelarna med Nvey Eco Skincare är de innovativa ingredienserna. Stamceller, embryovävnad och växthormoner från bland annat bok och ulltistel samt örter som härstammar från kinesisk medicin är alla mycket effektiva och spännande ingredienser. Olika hudvårdsserier är framtagna för att passa olika hudtyper optimalt:

DELICAT - Sensitive Skin, RICHE - Dry Skin, INTENSIF - Age Concerns, FORTE - All Skin types, PURETE - Oily Skin (lanseras 2019).

Certifierade av NATRUE. Tillverkade i Australien.

Instagram

BIOREGENA SUN CARE

Ekologiska, award-vinnande solprodukter för hela familjen av högsta kvalitet!
Ger ett högt skydd mot UVA och UVB utan att lämna en vit hinna på huden.

Endast mineralfilter. Passar även mycket känslig hud. Innehåller vårdande ekologiska ingredienser, t ex arganolja som har en anti-age-effekt på huden.

100% naturliga, skadar ej vattenlevande organismer, inga nanopartiklar, certifierad enligt Cosmetic Bio – Organic cosmetic. Dermatologiskt testade. De flesta produkterna är veganska.

Serien innehåller Solskydd, After sun & Selftanning.


ORGANIC & HYPOALLERGENIC SUN PROTECTION
LEAVES NO WHITE MARKS ON YOUR SKIN

 

Instagram

 

Callys
Time Controler Serums

Callys Time Control Serum har bevisad effekt, högkoncentrerad, hypoallergenic, naturlig formula och aktiva substanser. Den unika sammansättningen av ingredienser ger optimala synergieffekter.

Serien innehåller fem skin boosters för omedelbar effekt och långsiktigt resultat, för både salongsbehandlingar och konsumentbruk.

Callys laboratorium i Schweiz har utvecklat innovativ kosmetik av högsta kvalitet sedan 1975. Callys anti agning superserums är det senaste tillskottet, "needleless fillers". 

Callys - Inspiring Beauty

Instagram

Equa water bottles

Snygga vattenflaskor i glas som tål både värme och kyla. Finns i flera olika designer, storlekar och med olika överdrag.

De miljövänliga vattenflaskorna är tillverkade i borosilikatglas som tål både kyla och värme så att du kan ha både kallt dricksvatten och till exempel varmt te i dem.

En EQUA-flaska ersätter cirka 217 engångsplastflaskor per år!

Flaskorna designas och tillverkas i Europa och är 100% läcksäkra tack vare stållocket och en tritan och silikonring.

Water bottles that make you
feel good, look good, do good.

 

Esenka

Esenka tillverkas för hand i södra Frankrike. I varumärket finns två olika serier; 

HeritAge-serien innehåller exklusiva bioaktiva ingredienser och har bevisat resultat på huden. Den är rik på antioxidanter, co-enzymer och polyphenoler.

Infinite-serien är baserad på stamceller och har extremt starka anti-age- och anti-inflammatoriska egenskaper. 

Båda serierna har mycket hög andel ekologiskt innehåll, är dermatologiskt testade och är certifierade med Cosme-Bio Organic Cosmetics. Esenka kan användas både i behandling och för hemmabruk. 

Patenterad hudvård från Bordeaux med 28 bioaktiva ingredienser!

 

Tree of Brands AB

hello@treeofbrands.com

 Facebook

 LinkedIn

 Instagram