Ett skönt val

Skönhet ska vara lyxigt, ge det resultat vi önskar och ge oss en härlig och behaglig känsla av välbefinnande. Men det ska inte ske på bekostnad av någon eller något annat. Så tänker vi.

 

Och vad skönt, att det finns så många fina varumärken som tänker precis som oss!

 

Skönhetsindustrin är en miljardindustri. Därför är det viktigt att främja och lyfta fram naturliga och ekologiska produkter på marknaden, för vi är övertygade om att det är det enda alternativet för en hållbara utveckling.

 

Skönhet har för oss blivit en större fråga. Den handlar om vilken konsumtionskedja vi vill stötta, vilka avtryck vi vill lämna efter oss på vår planet och inte minst hur vi vill påverka vårt största organ, huden.

 

Det har blivit en kvinnohälsofråga. 

 

Därför lämnade vi det största och äldsta ekologiska varumärket i branschen, för att få utveckla vår affärsidé; göra skillnad för kvinnor i deras liv och bidra till deras skönhet och välbefinnande på riktig - på ett naturligt, flärdfullt och hållbart sätt. 

Vi vill sprida kunskap om alla fantastiska fördelar med ekologisk hudvård och skönhet för att fler ska kunna göra medvetna val. Men det är också viktigt att konsumenter, som varken har tid eller lust att sätta sig in i skönhets- , hälso- eller miljöfrågor, ska ha lätt att välja fantastiska skönhetsprodukter baserat på helt andra kriterier. Som tonårsmammor värnar vi extra mycket om de nya, trendkänsliga konsumenterna och vill erbjuda dem produkter som uppfyller deras förväntan på doft, färg och effektivitet.

Det är därför vi tar nästa generations naturliga skönhetsprodukter till den nordiska marknaden!

 

Emma Bergqvist och Tove Svanlind,
grundare av Tree of Brands
 
 

Tree of Brands AB

hello@treeofbrands.com

 Facebook

 LinkedIn

 Instagram