MARINA MIRACLE

Marina Miracle är ett norskt lyxigt varumärke med 100% naturliga ingredienser och världsunik formula för den som uppskattar effektiv ansiktsvård av mycket hög kvalité. Allt innehåll är utvalt med omsorg och har full spårbarhet. Här kombineras nordiska ingredienser så som tranbär och blåbär med exotiska växter som amaranth, avokado och pärlemo. Produkterna innehåller både Ecocert och Debio-certifierade ingredienser.

Marina Miracle startades av Marina Engervik som själv lidit av svåra atopiska eksem och acne. När inget riktigt hjälpte henne tog hon saken i egna händer och så kom den omtalade "mirakeloljan" till. En blandning av fina vegetabiliska oljor och extrakt från olika örter gav Marina den hy hon alltid hade önskat sig.

Instagram

 

 


 

NVEY ECO SKINCARE

Nvey Eco Skincare har fokus på högpresterande resultat. Deras filosofi bygger på Ecological Optimum Bioavailability®-systemet, ett näringslösningsbaserat hudvårdskoncept som ger toppresultat och som även passar den mest känsliga huden.

En av de fantastiska fördelarna med Nvey Eco Skincare är de innovativa ingredienserna. Stamceller, embryovävnad och växthormoner från bland annat bok och ulltistel samt örter som härstammar från kinesisk medicin är alla mycket effektiva och spännande ingredienser. Olika hudvårdsserier är framtagna för att passa olika hudtyper optimalt:

DELICAT - Sensitive Skin, RICHE - Dry Skin, INTENSIF - Age Concerns, FORTE - All Skin types, PURETE - Oily Skin (lanseras 2019).

Certifierade av NATRUE. Tillverkade i Australien.

Instagram

BIOREGENA SUN CARE

Ekologiska, award-vinnande solprodukter för hela familjen av högsta kvalitet! Ger ett högt skydd mot UVA och UVB utan att lämna en vit hinna på huden.

Endast mineralfilter. Passar även mycket känslig hud. Innehåller vårdande ekologiska ingredienser, t ex arganolja som har en anti-age-effekt på huden.

100% naturliga, skadar ej vattenlevande organismer, inga nanopartiklar, certifierad enligt Cosmetic Bio – Organic cosmetic. Dermatologiskt testade. De flesta produkterna är veganska.

Serien innehåller Solskydd, After sun & Selftanning.


ORGANIC & HYPOALLERGENIC SUN PROTECTION
LEAVES NO WHITE MARKS ON YOUR SKIN

 

Instagram

"Den här serien gör allt vi önskar för huden; verkar uppstramande och förbättrar 
fylligheten & elasticiteten. Innehåller dessutom  parakrasse, "naturens egen botox".


TABITHA JAMES KRAAN

Multi-award-vinnande, ekologisk, hårvård av högsta kvalitet.

När Tabitha startade varumärket 1999 lade hon allt traditionellt tänkande om hårvård åt sidan och startade med att fokusera på grunderna – hur tvättar vi ett hår, hur skapas de bästa förutsättningarna för en frisk scalp och ett välmående hår, och hur hittar vi lösningar på de hårproblem som så många lider av i sin vardag. Resultat blev ett holistiskt varumärke med en enastående range av produkter som idag är kända över hela världen och flitigt använda av meriterade frisörer.  

TJK erbjuder produkter för konsument och för professionellt bruk. Certifierade enligt Soil Association. Alla produkter är veganska.

Made in Britain.

Instagram

 

Tree of Brands AB

hello@treeofbrands.com

 Facebook

 LinkedIn

 Instagram